REPOST: ”Startskottet”

IMG_0625.JPG

På allmän begäran repostar jag inledningen från DEKONSTRUKTIV KRITIK 3.1 med Hanif Bali från februari 2017.

En hel del har skrivit och begärt att jag repostar just denna inledning separat. Inledningen till det avsnittet kan ses som startskottet för DEKONSTRUKTIV KRITIKs kamp mot kollektivistiska ideologier. Det började med att Soran Ismail kallade mig för PK i TSKNAS. Jag tog mycket illa vid mig. Jag insåg samtidigt att det sociala experiment som är Sverige har gått för långt. Och att de kollegor jag hade vars ansvar det var att påpeka sådant inte tänkte göra det. Det gick emot deras intressen. Framför allt ekonomiska sådana. 

Så jag bestämde mig för att ta den kulan för laget. Resten är nutidshistoria. Som en av mina husgudar Doug Stanhope skulle säga. ”Historia väldigt få bryr sig om. Men likaledes historia!”

About the author

Komiker, författare och podcastare