Johan Westerholm – Om VÅLD och återvändarna

Johan Westerholm har varnat i flera år. Nu när IS slutligen fallit är resten av tyckonomin slutligen ifatt. Resultatet är ett de yra hönsens blame-game.

Den minsta minoriteten i Sverige lever under ständigt hot från staten, andra grupper och organisationer. Dess fri – och rättigheter är begränsade och under ständigt hot om ytterligare begränsningar. Den minoriteten utgör bara en på tio miljoner och det är du. Om du har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra individer är den minoritet du utgör skyddad. Land ska med lag byggas. Inte blod och jord. Det spelar nämligen ingen roll om just din grupp har makten över ett område om du i din tur inte är skyddad från gruppen. För den största gruppen i Sverige är Sossarna. En grupp som alltid sett makten som det enda rätta och som aldrig haft några problem med att inskränka individens yttrandefrihet, äganderätt och samvetsfrihet. Allt i den oheliga konsensusens namn.  Socialdemokraterna förstörde din värld långt innan invandrarna tilläts komma hit. Därför är individualism och ett individualistiskt system vägen ut ur mörkret och den minoritetspolitik som ska föras är den som fokuserar på den allra minsta minoriteten – Dig!

Hemsidan: bit.ly/SVENSKTIGER_6_4 (för länkar och löpande text!)
paypal.me/ARONFLAM
DKs Patreon: bit.ly/ARONFLAMDK
SWISHA på 0768943737
Bitcoin: 3EPQMEMVh6MtG3bTbGc71Yz8NrMAMF4kSH

AVSNITTET KAN HÖRAS HÄR!

Länkar till Johans artiklar nedan:

Saknad i kriser och katastrofer

Saknad i Riksdagens kammare

Migrationsverkets öppna dörrar

 Skillnaden på subjektiva och objektiva rekvisit

 resolution från FN om kampen mot terrorism från Obama-eran

About the author

Komiker, författare och podcastare