The Ultimate Johan Westerholm om ISLAMISMEN I SVERIGE

För att lyssna på avsnittet klicka här!

För att lyssna på avsnittet klicka här!

Johan Westerholm gästar DEKONSTRUKTIV KRITIK för att tala om sin nya bok ISLAMISMEN I SVERIGE. Lyssna om du vågar!

Det här avsnittet skulle kunna kallas för Ultimate Johan Westerholm. Johan har gästat DEKONSTRUKTIV KRITIK många gånger tidigare. Och mycket av det som avhandlas i det här avsnittet har avhandlats på annat sätt förut. Men nu har Johan färdigställt boken. Jag har läst den. Det är skrämmande läsning. För det är en sak att höra Johan berätta om ett enskilt fall han har bevakat, en helt annan att höra honom lägga ihop massor med fall, under massor av år, i en sammanhängande följd. Det här är en sådan bok du bör läsa. För att förstå tiden du lever i är den nödvändig.

Den är förtjänstfullt lättläst. Nästan överpedagogisk i sin enkelhet men jag låter istället Johan förklara varför den har blivit som den har blivit. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare