Anna-Karin Wyndhamn GENUSDOKTRINEN

Anna-Karin Wyndhamn gästar #DEKONSTRUKTIVKRITIK för att diskutera boken GENUSDOKTRINEN som hon har skrivit tillsammans med Ivar Arpi. Det blir ett samtal om vad som fortfarande pågår inom svensk offentlig verksamhet och hur vi stoppar det. För nu är det NOG!

——————————————————————————————————

Det verkar råda en del missförstånd om vad som pågår i Processen av Aron Flam. Vad som har hänt är alltså att staten åtalar mig för upphovsrättsbrott. Det påstådda brottet ska gälla framsidan. Böckerna som var i beslag beslagtogs av polisen. Det gjorde de på uppdrag av åklagare. Jag överklagade själva beslaget av böckerna och förlorade i tingsrätten men vann i hovrätten. Den vinsten gällde dock bara bokbeslaget. Jag står fortfarande åtalad för upphovsrättsbrott och rättegången är den 24e September. Det är en straffrättslig process vilket innebär att även om jag blev polisanmäld av Beredskapsmuseet i Djuramossa så är det staten som väcker åtal mot mig. Det är alltså inte Beredskapsmuseet som väcker åtal. Det är staten. Jag vet att det kan vara svårt att hålla isär begreppen, och svårare lär det bli framöver, så jag informerar dig nu igen trots att du som lyssnar på det här antagligen redan vet det.

—————————————————————————————————————————————————

Beslagsupplagan är slutsåld. Tack till Dig som köpt ett exemplar. Skälet till att de böcker som togs i beslag nu kostat 795 kronor är för att de böckerna är mer än böcker. De är konceptuell konst.

Beslagsupplagan definieras som de böcker som togs i beslag av Polisen. Den bestod av 2282 exemplar där de flesta var ur tredje upplagan, men ett trettiotal var lådor med returer/ borttappade. Framförallt från upplaga 2, men också 1 exemplar från förhandstrycket inför första upplagan.

Vinsten från böckerna täcker förhoppningsvis eventuella böter och skadestånd och om inte annat har samizdat nu kassa att ge ut andras böcker också. Näst på tur är Magnus Norells kommande bok om islamismens tillkomst och uppgång. Mer följer alltså Dig som följer mig, i DEKONSTRUKTIV KRITIK eller på min hemsida aronflam.com.

——————————————————————————————————

”Det här är en svensk tiger” kommer att publiceras som engelsk e-bok på Amazon/Kindle inom kort; i samband med detta vill jag be dig om hjälp. För nu behöver jag den verkligen. Du skulle alltså göra mig, men framförallt boken, en jättetjänst om du kunde tänka Dig att ställa upp.

Om du gör det får du den engelska utgåvan av DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER, som på Engelska heter THIS IS A SWEDISH TIGER, skickad till dig som e-bok. Du får den före den ens har publicerats. Du har då fyra till fem dagar på Dig att ge den fem stjärnor och en lysande recension på amazon. Har du läst boken på svenska är du självklart också välkommen att ge en recension då den är tillgänglig på Amazon. Men. OBS! VIKTIGT!!!! För att ge en recension måste man ha handlat för 50$ på Amazon det senaste året. Du kan alltså inte hjälpa mig om du inte redan är amazonkund eller kindleägare sedan tidigare.

Hjälp mig att få ut boken på engelska och göra den till en lika stor succé som den är på svenska och skicka ett mail till tigerreview@samizdatpublishing.se.

E-boken skickas ut till dig som hört av sig, inklusive datum för publicering på Amazon, då det finns möjlighet att ge recension. När boken kommer har du bara några dagar på dig att läsa den och recensera den. Målet är att få så många positiva recensioner som möjligt redan före publicering. Så hjälp den svenska tigern att komma ut i världen och skriv till tigerreview@samizdatpublishing.se

———————————————————————————————————

Samtalet med Anna Karin Wyndhamn knyter an till en serie samtal i DEKONSTRUKTIV KRITIK på temat jämställdhet mellan könen. Mer specifikt på den delen av jämställdheten som skulle kunna kallas ”Könskriget”. Ett krig som är så långt ifrån jämställt man kan komma. Kvinnor förtrycks och behandlas som andra klassens medborgare i de flesta länder på jorden. I väst kan du om du vågar titta se ett trendbrott sedan flera decennier som ännu inte slagit igenom till hundra procent. Kvinnor är överrepresenterade på högre utbildningar, får högre betyg än pojkarna i skolan, samt tar allt högre positioner i politiken och näringslivet. I Sverige tillämpas jämställdhetsintegrering i all offentlig verksamhet. Konsekvenserna för yttrandefriheten, den akademiska friheten och individens välbefinnande verkar vara långtifrån positiva. Faktum är att flera generationer svenska barn, och till viss del svenska vuxna, har hjärntvättats in i en ideologi som inte bara är vetenskapligt inkorrekt utan också moraliskt fel. Den förvrider huvudet på annars normala människor och gör deras liv och deras relationer mycket svårare än de behöver vara. Och då är relationer mellan människor aldrig enkla som det är. När du uppfostrar barn till att tro att det ena könet är gott och det andra är ont gör du dem till dödsfiender för livet. Utöver att de berövar barnen deras agens och det egna ansvaret. För om du är flicka och god kan du ju aldrig göra fel hur vidrigt du än beter dig. Är du pojke kan du inte hjälpa om du beter dig som ett svin eftersom du är född förövare. Att uppfostra barn i det här är barnmisshandel. Utfört nu sedan flera decennier och fortfarande pågående med de styrande i landet och alla föräldrars goda minne. Har du barn och inte protesterat är du medskyldig. Men bot finns. Säg ifrån.

Databasen innehåller nu samtal med David Eberhard om hans bok ”Det Stora Könsexperimentet”: om #metoo: google-memot , och könsmaktsordningen.

Magnus Henrekson om skolan är värd att lyssna på i sammanhanget då samtalet i princip helt och hållet handlar om sanning. Något som berör den så kallade Genusvetenskapen eftersom den är helt verklighetsfrämmande.

I databasen som finns på DEKONSTRUKTIV KRITIKs hemsida aronflam.com kan du också lyssna på avsnittet med Harald Eia om teveprogrammet Hjernevask som SVT gjort allt för att stoppa . Harald Eija är för övrigt också med i Karin Wyndhamns bok GENUSDOKTRINEN. Där hittar du också avsnittet med Charlotta Stern som blev utfryst efter att ha gjort en studie om hur mycket modern feministisk akademisk litteratur citerar utanför sitt eget ämnesområde och som också är omnämnd i Genusdoktrinen: Liksom givetvis Anna Karin Wyndhamns medförfattare Ivar Arpi . Om metoo med Jan MacVarish som under metoo:s första veckor flög till Sverige för att mötas av en uppeldad Cissi Wallin i debatt på Kulturhuset . Joanna Williams som förklarar varför feminismen har vunnit. Jaana Fomin som talar om metoo inom filmbranschen. Cassie Jaye vars dokumentär om mansrörelsen gjorde henne persona non grata inom samma kretsar som tidigare hade hyllat henne:

Christina Hoff Sommers om skillnaden på dagens feminism och de tidigare feministerna:

Titania / Andrew Doyle om den moderna feminismens krig mot humor.

Maria Hind Alias om hedersförtryck som kommer bort i skuggan av ideologin.

Min egen #metoo-monolog på engelska samt monologen om genus:

Och i någon mån även monologen om taharrushed jamea och DN:s försök att dölja vad som pågick vilket jag misstänker i grunden beror på att flera av de journalister som bevakade eller kommenterade övergreppen gick vilse just på grund av genusideologin: Något som senare även fick konsekvenser för Kajsa Norman, vars bok Sveriges Mörka Själ, gjorde att både hon och boken blev smutskastade av såväl SVT som Dagens nyheter. Och psykologen Johan Grant som fick känna på GENUSDOKTRINEN på Lunds Universitet.

Taget tillsammans med David Eberhards bok DET STORA KÖNSEXPERIMENTET borde Genusdoktrinen vara den bok som sätter punkt för det här specifika sociala ingenjörsvansinnet. När jag säger punkt menar jag punkt. Det får vara nog nu. Basta. Stopp. Sluta.

Anna-Karin Wyndhamn är nämligen inte Ivar Arpi, David Eberhard eller jag själv. Anna-Karin är kvinna. Något som man tycker borde betyda något för de totlitära sexister som styr det här paradigmet. Hon har dessutom jobbat på Sekretariatet för genusstudier så hon har varit djupt inne i valfiskens buk. GENUSDOKTRINEN är en utmärkt bok som på ett begripligt och överskådligt sätt blottlägger de lögner som företrädarna för bland annat sekretariatet för genusstudier torgför för dina och mina skattepengar. Sedan 2013 är Anna-Karin Wyndhamn disputerad vid Göteborgs universitet i pedagogiskt arbete med inriktning på bland annat kritiskt tänkande. Något som säkert kommit väl till pass i arbetet med boken, men det får vi återkomma till vid ett annat tillfälle för nu ska vi tala om boken Genusdoktrinen med Anna-Karin Wyndhamn – Njut!

 

About the author

Komiker, författare och podcastare