Mattias Svensson Spola Systembolaget

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

#DEKONSTRUKTIVKRITIK  gästas av Mattias Svensson som är inbjuden för att tala om sin nya bok ”Så roligt ska vi inte ha det, En historia om Svensk alkoholpolitik”. Det är en bok som på ett underhållande men träffsäkert vis prickar in vad som är fel, inte bara med vår alkoholpolitik, utan också den mentalitet som lurar där bakom. Den är inte lika rolig som Mattias bok.

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

Nu ska vi tala om alkoholpolitik. Till skillnad från DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER har ”Så roligt ska vi inte ha det” av Mattias Svensson ändå fått några försiktigt positiva reaktioner. Men som alltid när en skribent som identifierar sig som frihetlig i det här landet skrivit något riktas kritiken mot annat än det han faktiskt har skrivit.

Sina roliga anekdoter till trots avslöjar Mattias betraktelse över den unika svenska alkoholpolitiken under århundradenas gång ett totalitärt drag i det svenska kynnet. Med de orden presenterar jag Mattias Svensson. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare