Rickard Axdorff – Stad Vs Land

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

#DEKONSTRUKTIVKRITIK gästas av bonden och landsbygdsförkämpen Rickard Axdorff. Det blir ett samtal om stad mot land. Rickard är också den enda ur allmänheten som fått närvara vid rättegången mot Karl Hedin. (LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!)

Rickard Axdorff är bonde. Mer känd är han dock för sina kommentarer om landsbygdspolitik. Vårt samtal handlar om hur det är att bo på landet där befolkningen får lida under välfärdsstatens alla tillkortakommanden utan att för den sakens skull kunna tillgodogöra sig dess eventuella fördelar. Han är också den enda ur allmänheten som varit med på rättegången mot Karl Hedin. En rättegång som mer verkar handla mer om att sätta dit statens meningsmotståndare än att skipa rättvisa. Med de orden presenterar jag Rickard Axdorff. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare