Mustafa Panshiri Vs Pascalidou

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

Mustafa Panshiri gästar DEKONSTRUKTIV KRITIK för att tala om sin bok ”Sju råd till Mustafa : så blir du lagom svensk i världens mest extrema land”. Vi talar också om reaktionerna på boken. Däribland några verbala yxor i ryggen på bokmässan av Alexandra Pascalidou.

Boken ”Sju råd till Mustafa : så blir du lagom svensk i världens mest extrema land” är en kort saklig genomgång av handfasta råd till dig som just flyttat till Sverige, har tagits emot väl. Av vissa. Andra ser den som ett hot. Däribland Alexandra Pascalidou som i rollen av moderator på ett seminarium under bokmässan i Göteborg gav sig på Mustafa med besked. Videon har sedermera gjorts otillgänglig för allmänheten.

Njut!

 

About the author

Komiker, författare och podcastare