BOOMERS EBERHARD & FLAM REAGERAR #30MINUTER CISSI WALLIN

Du lyssnar på en REAKTIONSVIDEO i DEKONSTRUKTIV KRITIK. En reaktionsvideo som är DEKONSTRUERAD. Med vilket jag menar att den saknar bild.

För att försäkra mig om att den här videon skulle förlöpa fläckfritt hade jag köpt in en streamdeck. Det är en knappsats där man kan programmera knapparna att ha flera funktioner samtidigt. Jag ville minimera risken för att misstag skulle ske under denna exceptionellt viktiga inspelning och programmerade sålunda alla funktioner till endast en enda knapp. En knapp som både pausar och byter till helbild och sedan spelar upp videon och byter till liten bild i bild. Allt i en knapp! Idiotsäkert! Dessvärre programmerade jag den fel så när den pausade blev det bild i bild och när den spelade upp klippet vart det bara en helbild på mig och David. Men skam den som ger sig. Efter att ha lyssnat på ljudspåret insåg jag att den inte behövde video. Du lyssnar alltså istället på vad som kan vara världens första reaktionspodd. För dig som älskar att se på mig och David – var tapper – vi ger oss inte och vi kommer att släppa video framöver igen så fort jag programmerat om streamdecken, installerat den nya datorn som är dedikerad till video, samt de två nya skärmar jag tydligen behöver för att göra studion komplett. Allt tack vare ditt fortsatta stöd. Du som är patreon kan njuta av den längre versionen och en kortare version släpps till allmänheten. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare