Jan Emanuel Johansson Vs socialdemokraterna #DEKONSTRUKTIVKRITIK

För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

Jan Emanuel Johansson är känd för att vara entreprenör, politiker och dokusåpadeltagare. Hade han fått som han velat hade han lett Socialdemokraterna. För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!

Jan Emanuel Johansson är känd för att vara entreprenör, politiker och dokusåpadeltagare. Listan med vad han är känd för kan göras mycket längre. Att lista allt vore onödigt eftersom han vid det här laget är så känd att det räcker med att säga hans namn för att Du ska få en tydlig bild i huvudet. De flesta i riket har nog sin egen bild av Jan Emanuel klar. Vad man än tycker om honom är det klart att han väcker känslor. Positiva för vissa och negativa för andra.

Detta är ett möte jag har sett fram emot. Men fram tills nyligen har jag inte haft anledning att bjuda in honom. När han nominerade sig själv till ny partiledare i socialdemokraterna såg jag dock min chans och skickade honom min nya citatbok ”Jag älskar att bli citerad!” som inbjudan. Så, utan ytterligare fördröjning presenterar jag Jan Emanuel Johansson.

Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare