Markus Allard Vs Kommunala Kuppmakare

Örebropartiets Markus Allard om hur sossarna i Örebro försöker förstöra demokratin genom att förkasta folkviljan. (För att LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR!)

I oktober lämnades en namninsamling för en folkomröstning in till Örebro kommun. Initiativet gällde de system av snabbussar Örebro kommun planerar att införa. Ett system som kommer förvärra situationen för medborgarna i staden. Namninsamlingen mot förslaget överträffade med marginal det som krävs för en folkomröstning. Men nära en tredjedel av namnen förklarades vara ogiltiga. I, vad som verkar vara, en kommunkupp genomförd av politikerna och tjänstemännen i kommunen. En av de ansvariga för granskningen av namnlistorna var nämligen socialdemokratisk politiker som röstat för införandet av snabbussarna i landstinget. Nyheter Idags Johannes Nilsson skriver utförligt om saken.

Markus Allard har gästat DEKONSTRUKTIV KRITIK förut.

About the author

Komiker, författare och podcastare