Nils Funcke Vs Morgan Johansson

#DEKONSTRUKTIVKRITIK gästas av författaren, förläggaren och yttrandefrihetsexperten Nils Funcke. Vi ska tala om Morgan Johansson och Ibrahim Baylans proposition 2021/22:59 med titeln ”Ett ändamålsenligt skydd för tryck- och yttrandefriheten”. Spoiler! Titeln är ironisk. (För att LYSSNA KLICKA HÄR!)

Nils Funcke är författare, journalist och publicist. Han har undervisat i journalistik på Stockholms universitet och suttit i Yttrandefrihetskommittén. Han är en flitig debattör vad gäller grundlagsfrågor, rättsfrågor och framför allt tryck- och yttrandefrihet. Vi får tillfälle att tala om Morgan Johansson och Ibrahim Baylans proposition 2021/22:59 med titeln ”Ett ändamålsenligt skydd för tryck- och yttrandefriheten”. Njut!

(För att LYSSNA KLICKA HÄR!)

About the author

Komiker, författare och podcastare