Chang Frick Vs Aron Flam

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

Chang Frick om civilministerns heilande och hur mycket han älskar Hanne Kjöller. (För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!)

I förra avsnittet beklagade jag mig kort i inledningen över min brist på förvåning över vänsterns försvar för att göra Hitlerhälsning. Detta sedan vår nya civilminister Ida Karkiainen blivit avslöjad på bild med att göra en sådan i ungdomen. Innan dess hade hon svarat på Aftonbladets fråga om hon hade några lik i garderoben att hon ”är väldigt snövit på det området” och tillagt ”Jag är helt säker. Jag har inga lik i garderoben”

Herr Nilssons kompis Henrik Arnstad  skrev då på twitter att ”Jag minns när jag var typ 16 och hängde på synth-diskot ”Rip Off” i Stockholm. De spelade en låt som inleddes med ”Deutschland über alles” och hela golvet heilade. Det var obehagligt men andelen nazister bland dessa östermalmsyngel var typ noll.” 09:01 7 december 2021. Om du bortser från att hela den här tweeten tycks ha tveksamt sanningsinnehåll. Ordet ”typ” används två gånger och förstärker intrycket. I vanliga fall påminner nämligen allt i hela världen Henrik Arnstad om stöveltramp på trettiotalet.

 Sedan dess har också Martin Aagård skrivit i Aftonbladet att När jag var 16 gjorde mitt rockabilly-band affischer med Hitler. Ni kanske sett den där bilden när Führern hälsar på sina barnsoldater? Den är grotesk. Och det tyckte vi var bra.”

Eric Rosén, även han för Aftonbladet, har skrivit att ”Jag har också varit 15, har också festat med nazister, jag skrev om det där i min bok men strök bort en hel del av det i samråd med redaktören, det är så många som har liknande erfarenheter. Det blir inte tillräckligt intressant.” 

Johannes Klenell skriver i sossarnas tidning Arbetet att ”Vi rörde oss i det diffusa gränsland som kallas JVVF (Jag vill vara farlig), med en fascination för saker som var onda. Totalitära ideologier, satanskulter, massmördare.” 

Detta ska läggas till att Svenska kyrkan på sitt kyrkomöte röstade för en motion om att få kalla Israel för en apartheidstat. Och två dagar senare röstade emot ett förslag om att hedra minnet av Förintelsen.

Skälet till att jag inte är förvånad över att se vänstern försvara nazismen är enkel. Som jag sagt förut, i Sverige gäller olika regler för olika människor. Jag vill inte leva i ett sådant land. Vill du?

Jag bjöd in Chang Frick för att tala om antisemitism. Han visade sig vara lika omöjlig som vanligt. Tack och lov. Njut!

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

About the author

Komiker, författare och podcastare