Benjamin R. Teitelbaum Vs. Dugin – #DEKONSTRUKTIVKRITIK

För att njuta av AVSNITTET KLICKA HÄR!

Benjamin Teitelbaum är universitetslärare i etnomusikologi och internationella relationer. Han är författare till två böcker och ett av hans expertområden är just den form av högerpopulism som går under namnet traditionalism. För att njuta av AVSNITTET KLICKA HÄR!

Benjamin Teitelbaum fick sin doktorsgrad vid Brown University with auxiliary studies at the Royal College of Music, Stockholm and Harvard University, and a Bachelor of Music degree, summa cum lade och därtill i något så udda som “nyckelharpa performance” från Bethany College. Hans huvudfokus är ideologi och kulturella uttryck inom radikala nationalistiska, populistiska eller neo-fascistiska rörelser. Han är också författare till två böcker: ”Lions of the North: Sounds of the New Nordic Radical Nationalism” (Oxford University Press 2017) and ”War for Eternity: The Return of Traditionalism and the Rise of the Populist Right” [HarperCollinsPenguin PressUniversity of Campinas Press (Portuguese) 2020]. 

För att njuta av AVSNITTET KLICKA HÄR!

Min och Jens kommande bok ÄLSKADE PUBLIC SERVICE kan du förbeställa redan nu på aronflam.com/merchandise – det tar några månader till innan boken är tryckt och i din hand men i gengäld kommer du vara en av de första som får ett exemplar. Efter lite mer än första dygnet hade vi tagit in över 2000 förbeställningar så knussla inte nu utan in på aronflam.com/merchandise och förbeställ ditt exemplar nu!

About the author

Komiker, författare och podcastare