Maria Hind Alias Vs. Socialdemokraterna

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

Förra gången Maria Hind Alias gästade #DEKONSTRUKTIVKRITIK hade hon just engagerat sig mot hedersförtryck inom socialdemokraterna. Nu har hon lämnat partiet. Jag försöker desperat få ur Maria vad det var som hände. För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

Maria Hind Alias har gästat #DEKONSTRUKTIVKRITIK en gång tidigare. I ett avsnitt som publicerades den 6:e juni 2019. Jag rekommenderar dig verkligen att lyssna på det avsnittet om du inte har gjort det. Då presenterade jag Maria som ”socialdemokratisk politiker som jobbar med hedersförtryck. Utan att spoila alltför mycket är Maria Hind Alias emot hedersförtryck. Frågan som då uppstår är: Varför är hon då med i socialdemokraterna?”.

Nu är hon inte det längre. 2019 förklarade Maria att hon var socialdemokrat för att hon tror på ”frihet, jämlikhet – i alla led – och solidaritet”.

Frågan som uppstår denna gång är – varför lämnar hon socialdemokratin?

Njut!

För att lyssna på AVSNITTET KLICKA HÄR!

About the author

Komiker, författare och podcastare