Sargon De Basso Vs. Rättssäkerheten

Sargon De Basso gästar #DEKONSTRUKTIVKRITIK för att tala om hur hårdare tag och fler lagar hotar rättssäkerheten. Strax före pistolslagsmål i Fältöversten på Östermalm. För att NJUTA AV AVSNITTET KLICKA HÄR!

De goda nyheterna haglar just nu. ÄNTLIGEN finns DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER ute i vanlig handel. Du kan köpa den på Bokus, Ad Libris och otroligt nog Akademibokhandeln som för inte så många år sedan valde att bojkotta boken. För dig som glömt det finns blogginlägget ”Genusfeminister, nazister och regeringskanslister kvar på hemsidan, som vid det här laget bör ses som en resurs att ta till. Har du inte klarat av att köpa boken DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER på min hemsida finns den nu alltså att köpa på:

Bokus

Adlibris Bokhandel:

Akademibokhandeln:

En läsare skickade den engelska utgåvan som installationspresent till Israels nye president Isaac Herzog. Eftersom han själv är socialdemokrat och var israeliska arbetarpartiets ledare mellan 2013 och 2017 är det extra roligt att han återkommer med den fina kritiken ”setting the historical record straight”. Nu väntar vi bara på de svenska socialdemokraternas erkännande. Eftersom både Gunnar Hökmark och nu senast Herman Lindquist i SVTs politikbyrån i samband med den pågående mycket bristfälliga NATO-debatten rutit till att vi visst inte var neutrala under Andra världskriget utan lutade oss mot Hitlertyskland kan det vara så att vi snart ser ytterligare en tyst omsvängning under verklighetens svingande galge.

 Stort tack till Dig som fått boken Älskade Public service och lagt upp en bild på den i sociala medier. Signe dig! Du hjälper till att marknadsföra en bok som annars kommer mötas av tystnad. Du är en yttrandefrihetshjälte. Och taggar du mig och/eller boken lovar jag att ge Dig den respekt du förtjänar.

Stort tack till Dig som hjälpt till att marknadsföra Älskade Public service i sociala medier. Det är boken som jag skrivit tillsammans med Jens Ganman – författaren och satirikern från fria republiken Jämtland – som nu finns att köpa på aronflam.com/merchandise.

Om du som beställde ett förhandssignerat exemplar inte fått det vid det här laget kan det vara läge att skriva till info@samizdatpublishing.se, till info@samizdatpublishing.se och fråga varför den inte kommit. Men tänk också på att tålamod en gång i tiden ansågs vara en dygd.

Jag och Jens siktar på bokturné tillsammans i höst och det kan vara bra att ha läst boken till dess eftersom Public service sänder dygnet runt alla dagar i veckan och till dess således hunnit ge oss material nog till några uppföljare. Du som ännu inte beställt ditt exemplar kan göra det på aronflam.com och samizdatpublishing.se. Till dess kan du höra oss tala om boken – fast ännu mer om just Public service – ibland annat sista måltiden och hur kan vi? Länkar till båda kommer att finnas på hemsidan aronflam.com i beskrivningen av det här avsnittet och du bör vid det här laget veta hur Du hittar länken dit. Vi kommer att framträda både enskilt och tillsammans den närmsta tiden för att nå ut med boken till så många som möjligt.

I skrivande stund har det sålts 3721 exemplar, än så länge. Låt oss tillsammans, en och en, som individer, göra Public service, press- och partistöd till en valfråga. Och varför inte beställa en YOURFEELINGSAREHURTINGMYTHOUGHTS-hoodie, T-shirt, Affisch, boken Jag älskar att bli citerad!, boken DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER eller en krossa socialismen-mugg när du ändå är i farten?

#DEKONSTRUKTIVKRITIK bryter vänsterns kulturella dominans samtidigt som den bygger alternativ – fri kultur och media. Till skillnad från Public service väljer du själv om, när och hur, du vill betala för det.

Oavsett om det är via paypal, patreon, bitcoin eller SWISH 0768943737. SWISH 0768943737.

Sargon De Basso är försvarsadvokat. Han gästar #DEKONSTRUKTIVKRITIK för att tala om rättsäkerheten. Jag har haft med Sargon att göra tidigare. Det var Sargon som försvarade min förläggare på Samizdat – Gustaf Moell – i Processen mot mig. Sargon fick Gustaf avskriven redan efter första förhöret. Det Sargon oroar sig för nu när det ropas på hårdare tag och fler verktyg är rättssäkerheten. Det kan verka som att han gör det bara för att hans jobb inte ska bli svårare. Men inom vissa områden i svensk rättsskipning kan man lugnt säga att beviskraven för att bli fälld är snudd på godtyckliga. Bara en vecka efter att vi har spelat in är det pistolslagsmål i Fältöversten på Karlaplan i Stockholm. Öfvre Östermalm upplever sin andra gangsteruppgörelse på bara ett år. För nästan exakt ett år sedan sprängdes en bomb bara ett kvarter från tevehuset. Det är bara några kvarter ifrån där vi spelar in #DK. Det här avsnittet handlar om frihet kontra säkerhet. I den mån det går – Njut!

För att NJUTA AV AVSNITTET KLICKA HÄR!

About the author

Komiker, författare och podcastare