Slöseriombudsmannen Josefin Utas BLOCKAD AV STRANDHÄLL

Anna Ekström - Annika Strandhäll - Josefin Utas - Morgan Johansson - SlösO

För att NJUTA av avsnittet KLICKA HÄR!

Slöseriombudsmannen Josefin Utas skriver i Expressen att ”en skandal pågår i Sverige, men ingen reagerar. Medierna bryr sig inte och någon politisk opposition finns uppenbarligen inte längre”. När hon sedan blev blockad på Twitter av Annika Strandhäll bjöd jag in henne till #DEKONSTRUKTIVKRITIK för att hälsa henne välkommen till gänget. Njut! För att NJUTA av avsnittet KLICKA HÄR!

Jag och Jens Veganman har äntligen fått vårt älskade demonstrationstillstånd. Dock inte utanför Public service utan på andra sidan gatan. Vi har inte fått någon motivering till varför vi inte kan vara där vi vill vara och inte heller har vi fått någon anledning till att svaret dröjt tills nu när det nästan är försent för att ordna något bra. Så jag skriver följande till tillståndsenheten vid Polisen.

Hej,

Vad jag har förstått får vi demonstrationstillstånd men inte på den plats vi har begärt i ärende A438.663/2022/pc. Eftersom vi inte finner detta vara en tillfredställande lösning vill vi gärna veta vad motiveringen till varför inte kan få vara där vi vill vara är? Jag undrar också hur beslutet överklagas så jag är tacksam om du kunde informera om hur ett överklagande går till.

Vänligen,

Aron Flam

Jag är trött på att behandlas som en dömd brottsling när jag är friad i lagens mening. Jag är trött på förhalanden, ursäkter och bortförklaringar. Jag vill ha de rättigheter som garanteras mig i grundlagen. Därför kommer jag att försöka ta reda på hur ett beslut kunnat dröja tills det är för sent för att göra något vettigt av beslutet, och överklaga om det går.

SlösO blockad av Strandhäng

Josefin Utas skriver i Expressen att ”en skandal pågår i Sverige, men ingen reagerar. Medierna bryr sig inte och någon politisk opposition finns uppenbarligen inte längre. Det handlar om ministrar som beter sig ovärdigt och svärtar ner sina ämbeten”. Josefin Utas har en brokig bakgrund men verkar för tillfället som slöseriombudsman för skattebetalarna. Slöseriombudsmannen, SlösO, inrättades 2010 och har sedan dess granskat slöseriet med skattepengar. SlösO är idag en väletablerad röst i debatten och har över 100 000 följare på Facebook. Nu har

Josefin Utas blivit blockad på Twitter av Annika Strandhäll. Jag vill hälsa henne välkommen till gänget. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare