Viktor Klemming: KRISHANTERING I TROLLFABRIKEN

Kalla Fakta - Socialdemokraterna - Trollfabrik - TV4 - Viktor Klemming

Ståupp- och youtube-komikern Viktor Klemming gästar #DEKONSTRUKTIVKRITIK. Viktor förekom i Kalla Fakta på TV4s granskning av SD:s trollfabrik. Nu har han blivit av med sin största sponsor. LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Jag har känt Viktor Klemming i många år nu. Senast jag jobbade med honom var i hans podd oskyddat samtal där jag debatterade Israel-Palestina frågan med en kille som heter Liam. Hur det gick tycker jag du ska ta reda på själv genom att titta på debatten

Viktor har arbetat med humor i tio år. Han har framför allt gjort sig ett namn med sketcher på youtube inom den för mig tidigare obekanta humorkategorin fotbollsparodier. Jag började intressera mig på riktigt först när han breddade sin repertoar för några år sedan. Nu är jag något av ett fan. Hans valfilmer från förra valet är små pärlor till politisk satir.

Det verkar som att jag inte är ensam om att uppskatta dem. De har intresserat både Sverigedemokraterna och Kalla Fakta. Något som resulterat i att Viktor nu står utan en av sina större inkomstkällor. Något jag gläds över efter att ha tvingats genomlida TV4s Kalla Fakta inför den här intervjun. Det är bara löjligt att SD förnekar sitt samröre med RIKS. Det är som att vänstern skulle förneka att Public service är deras kanal. Med de orden presenterar jag Viktor Klemming. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x