Bengt G Nilsson – Arafat nöp mig i sidfläsket!

Arafat - Aron Flam - Bengt G Nilsson - Israel - Israel och hennes fiender - Palestina - Socialdemokraterna - THIS IS A SWEDISH TIGER - Yttrandefrihet

Vad stöder du när du stöder den palestinska saken? Avsnittet gästas av journalisten, filmaren och författaren Bengt G Nilsson. I januari 2018 skrev han en artikel på smedjan med rubriken: ”Därför har jag bytt åsikt i Israel-Palestinafrågan”. Det blev 2018 års mest lästa artikel. Artikeln ledde till att Bengt G Nilsson nu skrivit boken ”Israel och hennes fiender”. Den är mycket nykter läsning och rekommenderas starkt.

(För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!)

Det är inte alla som klarar av att byta åsikt. Bengt G Nilsson är en av de som gjort det. Han är en herre med stor nyfikenhet, ärlighet och integritet. Han har spenderat åratal av sitt liv med att bevaka Afrika och Mellanöstern och har vid ett tillfälle fått ett av sina lovehandles klämt av självaste Yassir Arafat. Hans bok ”Israel och hennes fiender” är mycket läsvärd och ger svar på frågan vad du stödjer när du stödjer palestiniernas sak. Nu, Bengt G Nilsson… …Njut! (För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR! eller titta på youtube nedan!)

———————————————————————————————————————————-

Tack till Dig som stöttar DEKONSTRUKTIV KRITIK. Du är en vinnare. Jag är nu en fri man: “I fought the law and I won, I fought the law and I won.”

Skälet till att det gör Dig till en vinnare är att om jag hade förlorat hade vi inte haft någon yttrandefrihet. Att jag vann tar Dig, mig och hela nationen ett steg närmare riktig yttrandefrihet. Du som stödjer DEKONSTRUKTIV KRITIK har gjort det möjligt. Jag hade inte kunnat göra det utan ditt stöd. Så ett stort tack till Dig som stödjer DEKONSTRUKTIV KRITIK och mitt fortsatta arbete mot dumhet, hyckleri och lögner.

Med anledning av det vill jag också påminna dig om att THIS IS A SWEDISH TIGER äntligen kommit upp på amazon.com – den har än så länge 4.5 i betyg så om du har utländska släktingar, vänner eller kollegor som undrat vad som pågår i Sverige i och med rättegången mot mig skicka dem länken till den engelska upplagan så kan de bedöma själva. THIS IS A SWEDISH TIGER finns alltså på amazon.com nu.

——————————————————————————————————————————————

About the author

Komiker, författare och podcastare