Charlie Weimers om terrorstödet från EU

antisemitism - Israel - Palestina - Socialdemokraterna - The left

Charlie Weimers och mini-Aron

Den sverigedemokratiske eu-parlamentarikern Charlie Weimers gästar podden för att tala om Islamism, Europa, principiell realism och hur det kommer sig att SD är det åttonde mest pro-israeliska partiet i hela EU.

(För att lyssna på avsnittet KLICKA HÄR!)

Charlie Weimers är ledamot av Europaparlamentet sedan EU-valet 2019 och sitter med i partigruppen ECR.

Han har tidigare varit förbundsordförande för Kristdemokratiska ungdomsförbundet (KDU). Åren 2014–2018 arbetade han som stabschef för kristdemokraten Lars Adaktusson i Europaparlamentet. Men han lämnade KD i september 2018 för att bli sverigedemokrat. Som sådan är han den förste sverigedemokraten som blivit inbjuden till, och besökt, Israel. Nu blir han dessutom den förste sverigedemokraten att besöka DEKONSTRUKTIV KRITIK. Annars kan du se honom ”in action” på hans youtube-kanal där han skäller på sina kollegor i eu-parlamentet. Charlie Weimers från Sverigedemokraterna har sedan han kom in i Europaparlamentet 2019 lett ett högljutt motstånd mot islamismen i Europa. Höga EU-ledare har motvilligt erkänt att EU:s systematiska finansiering av islamism är ett problem som borde åtgärdas. Mycket tack vare Charlie.

Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Röster
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
<mariana hammare
<mariana hammare
6 månader sedan

Bäste Johan Wallerstein. Vilken tur för Oss som med glädje lyssnar till Dekonstruktiv Kritik att Aron Flam konsekvent väljer att lyssna till olika röster. Förstår innerligt din mening för har själv fn mkt svårt för lögnaktiga Sossar. Mvh M

H H
H H
5 månader sedan

Så där tänkte jag också innan jag valde att faktiskt lyssna på och själv ta reda på vad SD står för, istället för att okritiskt ta till mig vad deras svurna fiender påstår om dem. Men det var många år sedan. Numera är jag betydligt mer välinformerad. Efter det här programmet är det ganska givet vem som får min röst i EU-valet. Tack Aron. Och inte minst – tack Charlie för ditt viktiga arbete med att på riktigt försvara våra judisk-kristna värderingar.

3
0
Till kommentarerx
()
x