Jens Ganman featuring Chang Frick Vs #DEKONSTRUKTIVKRITIK

Public service - Satir - Socialdemokraterna - Yttrandefrihet

Jens Ganman och Chang Frick kommer till DEKONSTRUKTIV KRITIKs studio. Jens har något viktigt att berätta. Men när vi väl träffas verkar han ha glömt vad det var. Bonusgäst är i alla fall Chang Fricks bror som berättar lite vad man gör om dagarna när man sitter i fängelse.

(FÖR ATT LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR ELLER I SLUTET AV TEXTEN)

En sak som är viktig att påpeka är att om du vill läsa min och Jens Ganmans bok så går det inte längre. Den är slut. Vi kommer nog att trycka en till upplaga men innan det tänkte vi försöka göra en ljudbok av Älskade Public service. Jag vill därför be om hjälp för det projektet. Vill du kunna lyssna på ljudboksversionen av Älskade Public service SWISHA mig på 0768943737 och skriv meddelandet Älskade Public service så jag vet att du röstar för att genomföra det projektet. Jens Ganman kan du stötta på hans substack jensganman i ett ord punkt substack punkt com. DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER finns fortfarande i lager. Inne på sin sjunde upplaga. På hemsidan aronflam.com. Gå därför gärna in och beställ där. Leveranstiden är lång men det är väl värt väntan.

Chang Frick och Jens Ganman behöver inga introduktioner. Men jag gör gärna en ändå. Chang Frick är den romsk-judiske elhandlaren från Skåne som anklagats för allt ifrån att vara SD-are (vilket han har varit), till att gå Putins ärenden (något han förnekar), via koranbränningsfinansieringsbranschen för att landa i podcasten Sista måltiden där du kan höra honom eftersom han är den ende som bryter på skånska. De andra i podden bryter bara. Som skjutjärnsjournalist var Chang en av Sveriges bästa. Han gjorde avslöjanden som etablerade inte vågat ta i bara för att få se sitt arbete stulit av dem när han väl gjort jobbet. Givetvis utan att få credd av tjuvarna. Han har med andra ord fått mycket skit för att han gjort ett skitjobb ingen annan velat göra. För det har inte fått mycket annat än skit. Men han har också fått rätt i väldigt mycket.

Jens Ganman är författare, musiker, journalist och universalgeni. Han har skrivit reportage, krönikor, gjort pajdiagram, författat böcker (både romaner och reportageböcker), skrivit teater, gjort film och såklart komponerat musik. För det har han kallats nazist, rasist, homosexuell orientalist och judeälskare. De sista är något jag tar på mig ansvaret för. Han dricker inte, han röker inte och ryktet gör gällande att han avlades genom jungfrufödsel. Vill du stötta Jens så kan du följa honom på hans substack. Jens har nu också blivit med egen podcast som du kan lyssna på när tillfälle ges.

Så presenterar jag Jens Ganman och Chang Frick. Njut! (KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ AVSNITTET)

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x