Ted Goldberg: Narkotikapolitik & Gängvåld

Narkotika - narkotikapolitik - Ted Goldberg

Svensk narkotikapolitik är numera en udda fågel i västvärlden. Senior professor i sociologi Ted Goldberg gästar podden för att tala om narkotika, bruk, missbruk och gängvåld.

(FÖR ATT LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR!)

Ted Goldberg är senior professor i sociologi, författare till flera böcker om narkotika och frekvent debattör om narkotikapolitiken där han anses inta en för Sverige udda inställning. Han anser nämligen att vi bör basera narkotikapolitiken på vetenskap snarare än religiös övertygelse. Sveriges unika position bland västländerna reflekteras bland annat av vår exceptionellt höga dödlighet bland narkomaner. Numera kan vi också lägga till gängvåldet som en av vår politiks konsekvenser. Och med politik syftar jag inte enbart på narkotikapolitiken utan även brottsbekämpning, invandring och integration. Men nu är det narkotikapolitiken vi ska diskutera. Med Ted Goldberg. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x