”INTIFADA! FROM THE RIVER 2 THE SEA!”

antisemitism - Socialdemokraterna - The left

Svensk offentlighet måste sluta ställa dumma frågor som ”är socialdemokraterna antisemiter?”, ”Är socialdemokratiska ABF infiltrerat av gängbrottslingar?” och ”gullar sossarna med terrorister?”.

(FÖR ATT LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR!)
 
Onsdagen den femtonde november 2023 nästan gråter Magdalena Andersson i riksdagens talarstol. Statsminister Ulf Kristersson har just sagt att:
 
”Den person som Magdalena Andersson säger har vigt sitt liv åt att bekämpa Hamas var där och deltog, är inte det uppseendeväckande. Jag anser att det finns en terrorromantik inom vissa S-kretsar som borde besvära S-ledaren.”
 
Om socialdemokraternas riksdagsledamot Jamal El-Haj.
 
Hon har försvarat honom med näbbar och klor. Hon har ljugit om att ”han vigt sitt liv åt att bekämpa Hamas”. Nu tar hon till tårar för att övertyga. Hon kanske hade varit mer trovärdig om det inte vore för den freudianska felsägningen i repliken där hon kallar Jamal El-Haj för Jamal El-Hamas.
  
Utanför riksdagen i Stockholm Sträcker sig folkmassan från Operan över Norrbro till Kungliga slottet. Palestinska flaggor och socialistiska fanor vajar fram och tillbaka. Hon som leder talkören skriker ”from the river to the sea, palestine will be free”, “Free, free, free Palestine!” och “There is only one solution – intifada revolution”.
 
Från Jordanfloden till Medelhavet, där Israel idag ligger, ska Palestina befrias. Jag lovar Dig att om du verkligen pressar alla dessa människor som deltar i de här demonstrationerna om vilka delar av landet som ett framtida Israel kan ligga efter att en palestinsk stat upprättats svarar samtliga ”ingenstans”. De vill inte att Israel ska existera.
 
Hur ska då detta gå till? Det finns bara ett enda svar på den frågan tydligen – ”Intifada”. Försvarare av uttrycket inom den muslimska gruppen eller den svenska vänstern säger att det är lugnt och att intifada bara är arabiska för att ”skaka loss”. Att det är som att befria sig. Jag har svårt att tro dem. Alla bilder och videos jag har sett från tidigare intifador ser ut som våldsamt upplopp och terror mot civila på bussar, restauranger, musikfestivaler.
 
Om du följt mig länge vet du att även mitt försvar för yttrandefriheten har en gräns. Den är knivskarp och går vid uppmaning till våld. Manar du till våld är det minst olaga hot. Det är vad från floden till havet betyder. Som hon själv säger. Det finns bara en lösning. Våld. Och då har man lämnat civil diskurs. Då är tiden för ord över. Det är där vi är nu.
 
På stora demonstrationer över hela världen skanderas ”från floden till havet!”. Men på viktiga platser samlas stora motdemonstrationer. Frankrike, England och USA. I Frankrike görs svängningen tydligare av att till den stora manifestationen mot antisemitism var Marie Le Pen inbjuden medan socialistpartiets Jean-Luc Mélenchon inte var det. Pressen skyller i vanlig ordning på Melenchons personlighet och ledarstil snarare än den ideologi han företräder men utfrysningen är oavsett vad ett fakutm. https://www.bbc.com/news/world-europe-67378893
Här i Sverige har det kommit fler än jag trott till de motdemonstrationer som jag gått på men i jämförelse med pro-Hamas-anhängarna är vi i minoritet.
 
Den minoriteten vill Annika Strandhäll i en tweet på X – för jag vägrar säga en X på X – som pekar på problemet och tydligt säger att antisemitismen kommer från den muslimska gruppen och vänstern ”punktmarkera”.
 
”Nu behöver ni hjälpa till att punktmarkera dem som försöker klistra antisemitism och annat på vårt parti.”
 
Som om punktmarkering inte redan har pågått och pågår.
 
Sedan dess spenderar jag i alla fall merparten av min tid i sociala medier med att blockera och rensa kommentarer. Samtidigt förnekas att den här typen av politiska trakasserier pågår och att det arrangeras av det förra regeringspartiets ministerkandidater.
 
Niklas Orrenius har lyckats få till en ovanligt öppenhjärtlig intervju med PLOs ambassadör, även om DN kallar henne för Palestinas ambassadör trots att det är PLO hon företräder. Rula Almhaissen tar avstånd från Hamas attacker men vägrar kalla Hamas för en terrorrörelse. – Jag kommer aldrig att sätta stämpeln terrorist på någon palestinier. Israel är terroristerna – skriv det med versaler, säger Rula Almhaissen till DN.
Hon kallar palestinska döda för ”martyrer” och förklarar att ”Jag bär keffiyehn över min kostym varje dag numera, vid alla mina möten. Det känns viktigt. Om några timmar ska jag bära den när jag träffar utrikesminister Billström.” För henne är sjalen ”en symbol för vår kamp. Motståndet mot den israeliska ockupationen.”
Jag förnekar inte Rula rätten att ära sin keffiyeh. Det är talande att, att samtidigt som judar i Sverige uppmanas att inte bära davidsstjärnan eller kippa synligt, kan Rula Almhaissen bära den överallt utan att frukta för våld mot sin person. Att öppet stoltsera med identitetsmarkörer är, trots allt prat om islamofobin, tydligen fullt möjligt. Judar ska gömma sig, inte tala hebreiska eller jiddish, kanske binda sina näsor? Medan deras mördare och de som stödjer slaktarna stolt kan vira sina swastikor runt halsen på stan.
Skälet till att världen, med FN i spetsen, fördömer Israel utan att fördöma Hamas agerande förklarar hon med att ”Det är en rasistisk värld. Vi palestinier har inte samma värde som ukrainare. Det är uppenbart när man läser svenska medier.”
 
Detta trots att gruppen palestinaaraber, på omstritt område och i andra arabländer, har mottagit mer bistånd än någon annan grupp människor på jorden. De har för Guds skulle en egen flyktingkommission hos FN medan andra flyktingar, som till exempel ukrainare, får nöja sig med att dela på en flyktingkommission med alla andra flyktingar. Nu kanske det beror på att FN:s allmänna flyktingkommission faktiskt sysslar med att försöka repatriera flyktingar och etablera dom som fullvärdiga medborgare någon annanstans än det forna hemlandet, medan UNRWAs uppgift är att permanenta palestinaarabernas flyktingstatus?
PLOs ambassadör Rula Almhaissen bekräftar för DN att frasen ”Från floden till havet” ropas av människor som ”har tappat tron på en tvåstatslösning”. För det är vad det de facto betyder. Men när judar påstår det är de inte att lita på varför det måste komma från hästens mun.
 
Rula Almhaissen kan också bekräfta för DN att European Palestinian Conference som hölls i Malmö i våras var en Hamaskonferens och att det var skälet till att PLO avrådde från medverkan till sina allierade i den svenska vänstern. ”Det var inte konstigt att vi inte stödde konferensen i Malmö. Hamas erkänner inte PLO”, säger Rula Almhaissen till DN.
Var det en Hamaskonferens, alltså? Frågar Niklas Orrenius.
”Ja.” svarar Almhaissen.
Återigen, när det kommer från en svensk judes mun är det inte som tror på det. Public service behandlar Magdalena Andersson med silkesvantar i Agenda när hon påstår att det råder ”oklarheter” om konferensen. Så dumma är inte svenska journalister att de inte kunnat lista ut att hon ljög när hon sade så. Ändå drevades det ingenting mot Magdalena Andersson och sossarna. Det räcker med att titta på Fatahs partilogga för att se att de inte har fred i sikte. Den består av två korslagda armar med en kalashnikov i varje näve och under de korslagda maskingevären har de antingen ritat dit en handgranat eller en ananas utan blast.
Kvinnoforumet Pink Room svämmar tydligen över av antisemitism enligt Expressen. Jag nämner det för att en av forumets administratörer och grundare – som själv varit drivande i antisemitiska postningar – Roba Kadhem – såklart har arbetat för socialdemokraterna i Malmö. Ett Malmö där den socialdemokratiske kommunordföranden Katrin Stjernfeldt Jammeh i ljuset av att Malmös medborgare firade massakrerna på civila israeler har bestämt att Malmö måste satsa betydligt mer pengar på att bekämpa islamofobi.
Frågan stöts och blöts i presstödsmedia: Är socialdemokraterna antisemitiska eller riktar de sig bara till väljargruppen med rötter i utlandet som är antisemitiska? Vad är skillnaden undrar jag i mitt stilla sinne? Som om de tu vore ömsesidigt uteslutande. Socialdemokraterna kanske är ett antisemitiskt parti som riktar sig till antisemitiska väljargrupper? Har ni tänkt på det era jävla genier?
Antisemitismen har alltid varit stark inom s. Nu har de importerat antisemiter som öppet vågar leva ut sitt judehat. Det är antisemitism via proxy. Proxyantisemitism.
Samarbetet med PLO – som från början också sökte staten Israels utplånande, inleddes redan i mitten av sextiotalet. Det formaliserades, som jag skriver om i DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER, med Olof Palmes och Yassir Arafats möte i Algier 1974.
Som någon socialist sagt: ”Antisemitismen är dumbommarnas socialism”. Ett påstående som implicit erkänner att även det omvända är sant – socialism är de intellektuellas antisemitism.
För antisemiten är all ondska i världen judarnas fel. De styr allt. De sitter på makten och pengarna. I socialisternas värld är det borgarna som är problemet. De sitter på makten och pengarna.
Vad är det de egentligen träter om? Terminologi? De tror redan på en konspirationsteori så att ta steget från den socialistiska till världens äldst bevarade konspirationsteori är inte så långt. Det här är mytologiska strukturer som lätt blöder in i varandra.
Det är också därför som förnekelsen av Hamas brott är så stark. För judarna kan inte vara offer. De kan bara vara förövare. De styr ju allt så till och med när de utsätts för fruktansvärda övergrepp är det deras fel.
 
PLO-ambassadören säger att Israel använder Hamas terrordåd den 7 oktober ”som en ursäkt för att slakta alla”. DNs Orrenius skriver att: Och trots många vittnesmål om hur Hamas välkoordinerade attacker slog ut israeliska försvarslinjer samtidigt, så luftar hon en konspirationsteori om att Israel i själva verket skulle ha låtit attackerna ske.
– Jag tycker att det är underligt, det som hände. Ingen trodde att barriärerna runt Gaza kunde forceras.
Menar du på allvar att Israel skulle ha offrat så många civila israeler för att få en ursäkt att bomba Gaza?
– Jag säger bara att det är väldigt misstänkt. Jag kan inte utesluta det.”
 
Detta är alltså representanten för socialdemokraternas systerparti Fatah. Hon säger sig visserligen fortfarande vara en av dem som håller fast vid drömmen om en tvåstatslösning, men samtidigt säger hon att Fatah är redo att ta över kontrollen av Gazaremsan så det luktar politisk opportunism lång väg. Om du dessutom vet att Fatah knappast kan sägas styra Västbanken idag, Abbas överlevde just ett mordförsök från sina egna, är det tveksamt om det ens kan sägas vara sant.
 
Det finns nämligen redan två stater. I det forna brittiska palestinamandatet ingick två delar, judarna skulle få en tredjedel och de palestinska araberna två tredjedelar. Dessa två tredjedelar omfattar Jordanflodens östra bank – Östbanken – och landet bortom det. Det landet kallas idag för Jordanien. Ett land som socialdemokratin haft ett långt och omfattande samarbete med. Ett land vars befolkning till sjuttio procent består av så kallade palestinier, vars drottning är palestinier, men som ändå inte öppnat sin gräns för befolkningen i Gaza eller på Västbanken.
 
Mängden bevis för att socialdemokratin satt sig i knät på folkmordstörstiga antisemiter är så många att de knappt går att lista. Socialdemokrater har fått medaljer av förintelseförnekaren Mahmoud Abbas och utnämnts till hederslegionärer i den palestinska terrorarmén.
 
S har förmått sitt lands befolkning att bli den befolkning i världen som gett mest per kapita av våra skattemedel till den så kallade ”palestinska saken”. Nämligen att döda och plåga judarna.
 
Vad värre är – dessa lögnaktiga antisemitiska terrorsupportande gangsters (socialdemokraterna alltså) – drivs med våra skattemedel. Med dina och mina hårt ihoparbetade pengar. Jag vill inte att min skatt går till partistöd åt ett parti som drivs av en vilja att mörda mig och de mina.
 
Svaret på frågorna i ingressen är ”ja”. Enda skälet till att man undviker att säga det alla redan vet är för att om man erkände det skulle man vara tvungen att göra något åt saken. Det är dags att sluta hymla.

Det är dags att sätta stopp för detta nu.  
 
 
Jag är Aron Flam. Till nästa gång ha en god tidsenhet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Röster
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
Samuel Hedlund
Samuel Hedlund
3 månader sedan

”Antisemitismen är dumbommarnas socialism”. Ett påstående som implicit erkänner att även det omvända är sant – socialism är de intellektuellas antisemitism.”

Har en teori utifrån mitt betraktande av mänskligheten och dess historia:

Det verkar som att graden av ondska hos en ideologi/trosuppfattning går mäta genom hur dess förhållande till, samt behandlande av de judiska folket går till.

Ju ondare ideologin är desto värre behandlar rörelsen judar och även kristna; som också är en svårt förföljd samling människor i många delar av världen.

Vänstersocialism går förenkla till meningen; Allt större än JAG är av ondo!

JAG är i centrum och det första som ryker i en sådan ideologi är givetvis Gud (och om ett av honom utvalt folk skulle finnas), sen ryker alla kungar och kejsare, sen alla som är rikare än JAG, bättre i skolan än JAG, duktigare på basket än JAG; eftersom det är orättvist att vissa föds längre än andra – vi borde såga av benen på dessa så det blir jämlika förutsättningar..

Sen är JAG i samhällets botten och alla rikare än JAG ska betala mer skatt och det är inte mer än rätt att JAG får proletärshoppa och använda våld i ’godhetens namn’ Intelligentare människor ska sitta och arbeta med samma banala grundsatser i skolan som JAG för att inte ’klasser’ ska uppstå i dessa klasser…

Sen är det givetvis en otänkbar tanke att det en dag skulle knacka på denne socialists dörr; och då hon öppnar så står en samling undernärda somalier där och kräver att få ta med sig alla hennes möbler och kläder då hon tillhör den rika och förtryckande delen av världsbefolkningen som då är rätt att stjäla ifrån. -Men vadå? -Vad gör ni? -JAG står ju lägst i samhällsskiktet?

Det finns alltid någon som är rikare eller fattigare materiellt – sämre eller bättre på saker – vackrare eller fulare… Gilla läget och sträva efter att nå tacksamhet för det du faktiskt fått och har!

Senast redigerad 3 månader sedan av Samuel Hedlund
Ann Olsson
Ann Olsson
3 månader sedan

Tack Aron, instämmer helt i vad du skriver. Jag är född här I Sverige med anor från 1500- talet enligt kyrkböckerna, men kan inte använda davidsstjärnan som smycke pga våldsamma invandrare. Det är det Sverige som socialdemokraterna skapat

Eva Meyersohn
Eva Meyersohn
2 månader sedan

Fantastiskt bra ! Tack

3
0
Till kommentarerx
()
x