Barbarer i Palatset

antisemitism - Israel - Palestina - Socialdemokraterna

Allt fler ropar nu på vapenvila. Det har gått fyrtio dagar sedan Hamas massaker. Dimman ligger tung över slagfältet. Tusentals har dödats. Israel uppges ha full kontroll över hela norra Gazaremsan. (För att LYSSNA KLICKA HÄR!)

Vem vet hur många av Hamas terrorister som redan lyckats fly söderut genom att beblanda sig med de civila palestinier som tagit sig från Gaza city genom de humanitära korridorer som Israel upprättat? 1200 israeler har mördats. Det är fortfarande 236 som är gisslan. Även om ingen vet hur många av dem som faktiskt lever. Två döda gisslan har hittills hittats på Shifasjukhuset.

Och rösterna som kräver vapenvila är så många, så starka och pågår oupphörligt.

Hade hela världen istället krävt att Hamas gav upp och återbördade gisslan och de faktiskt hade tagit sitt förnuft till fånga hade det inte varit något krig alls. Inga fler människor hade behövt dödas. Men ingen vill ha fred. Alla vill ha vapenvila.

De som går i första ledet för vapenvilan är Hamas själva. De vill ha tid att samla sig. Ladda om. Få ut några av de högsta ledarna ur Gaza. Hizbollah kräver vapenvila. De anser att det skulle vara detsamma som en seger för Hamas. Iran kräver vapenvila. De vill inte förlora sin proxy Hamas och ser också en vapenvila som en seger. Ryssland kräver vapenvila. Deras robotarméer har satts att driva på klyftan i väst genom sociala medier. En påverkansoperation ingen verkar bry sig om. Det var Ryssland som först la fram en resolution om vapenvila i FN:s säkerhetsråd redan den sextonde oktober.

Den fick Gabons, Mozambiques, Förenade arabemiraten och såklart Kinas röst. Relevant eftersom det är kinesiska algoritmer i statskontrollerade sociala mediet TikTok som driver på Hamaspropaganda för fulla muggar och förför en stor del av Västerlandets ungdom. I den mån vi själva misslyckas med det genom genuspedagogik, gretadyrkan och dekonstruktion av västerlandet i våra egna skolor.

Sex länder avstod från att rösta. Albanien, Brasilien, Ecuador, Ghana, Malta och Schweiz. Rysslands resolution föll på att den inte fördömde Hamas terrorbrott.

Även Turkiet vill ha vapenvila och har stått värd för både Hamas ledarskap och Hamas center för cyberterrorism och hackerarmé.

Dessa krafter, Kina, Ryssland, Turkiet, Syrien, Hizbollah i Libanon, PA på Västbanken, Hamas, samverkar för att krossa Väst. De ser kriget mot Israel som ett utmärkt sätt att nöta ner USAs redan nednötta anseende och inflytande i Mellanöstern. De samverkar också för att påverka opinionen i Västvärlden.

De har många medlöpare i Västvärlden. Ännu fler nyttiga idioter. För denna oheliga allians slutar inte kriget mot Israel på västvärldens sociala medier och deras kommentarsfält. Hamas har infiltrerat västerländska pressbyråer. Bland annat AP, Reuters och CNN som i alla fall avbröt relationen. Vårt eget Public service har flitigt använt sig av dessa hamasoperatörers bilder.

BBC har redan fått be om ursäkt för felrapportering en andra gång. Första gången var när de anklagade Israel för att bomba sjukhuset som sedan visade sig ha sprängts av en av Islamiska Jihads egen missriktade raket. Den här gången påstod de att Israeliska försvarsmakten särskilt siktade in sig på medicinsk personal och araber när de gick in i Shifasjukhuset. Sanningen var den att de hade med sig arabisktalande sjukvårdspersonal för att ta hand om civila. Istället för att få beröm för att vara den enda krigsmakt i världshistorien som förser fiendens medborgare med sjukvård på deras eget språk anklagas de för att mörda sjukvårdspersonal.

Kinas, Rysslands och Irans påverkan pågår inte bara online. Det finns bevis för att våra fiender finansierar och leder demonstrationer mot Israel i Västvärlden. Brittiska The Telegraph rapporterar att i hälften av de sex grupper som anordnar marscherna finns personer med kopplingar till Hamas. I en av dem sitter Muhammed Kathem Sawalha som ledde Hamas på Västbanken under det sena 80-talet. Han ska under denna tid varit hjärnan bakom en stor del av Hamas politiska och militära strategi. Därefter har han fått köpa en fastighet i London, till rabatt, finansierad med bidrag av de lokala myndigheterna. Han är grundare till Muslim Association of Britain där hans son för närvarande är ordförande och de är en av grupperna som organiserar demonstrationer i England.

Jihadisterna befinner sig redan på Europeisk jord. Hur många av de svenska demonstranterna har kopplingar till Hamas? Alltså inte bara på ett känslomässigt plan utan rent praktiskt? De vet vi inte. Hur många av de 500 svenskar som befinner sig i Gaza har Hamassympatier eller är Hamas? Det vet vi inte.

Men det har sagts av bland annat Konstantin Kisin, Bari Weiss och Ben Shapiro att ”barbarerna inte längre befinner sig utanför portarna”. De har helt rätt. De är redan i palatset. Bokstavligt talat. Från Sveriges Jamal El-Haj, även känd som Jamal Hamas, till USAs Rashida Talib.

Mitt i allt detta hör jag Dig säga: ”men är det inte dags för en vapenvila? Inte för att Hamas ska vinna men för Israels egen skull. För att Israels anseende inte ska ta alltför stor skada…”. Du oroar Dig hur det ska bli efter kriget. Om Israel ska bli en ännu större paria och hackkyckling än det är idag.

Det är förståeligt. Men då glömmer Du att det är lätt för oss här hemma i relativt sett trygga väst att oroa oss för anseende och framtida relationer. Israelerna oroar sig mer för sina liv än för sitt anseende. Israel befinner sig i krig. Detsamma gäller den avstannade motoffensiven på Östfronten. Ukraina har inte råd att bry sig för mycket om hur de uppfattas. De befinner sig i krig.

Faktum är att hela västvärlden befinner sig i krig.

Vi kanske inte ligger vid fronten som Israelerna och Ukrainarna gör men vi har fiender och de har utropat krig mot oss. Huruvida vi vill kriga eller inte är helt ovidkommande. De vill förstöra väst, mörda alla världens judar och bygga en ny världsordning.

Den gamla världsordningen har redan fallit. Det visade sig att Putin inte behövde vinna kriget i Ukraina. I denna nya värld räckte det med att inte förlora för att det skulle räknas som en seger. Världsordningen föll bara genom att han svingade. Att Putin vågade var en tillräcklig utmaning.

Ska västerlandet överleva är det ett krig vi, du och jag, vår generation över hela väst, måste utkämpa. Alternativet är underkastelse.

Första steget är att inse att det är så här det ligger till.

Jag förstår att det inte är lätt. Det är en insikt som ställer dig inför en monumental uppgift. Som dessutom innebär att Du måste göra något åt saken. De flesta kommer skygga för att de är för rädda eller för lata eller för dumma. Men du kanske ryggar inför den här insikten för att du vet att den bara kommer leda till frustration? Att du ändå inte kan göra något mer än att posta bilder på dina sociala medier och kanske gå på en manifestation? Jag förstår om det verkar så. Men det är inte sant.

När du vågar se verkligheten för vad den är nästa steg att våga säga det högt. Det påverkar andra.

Insikt föder handling. Och om det som pågår nu åstadkommit något är det att det i alla fall gjort det väldigt lätt att se vilka som är civiliserade anständiga människor och vilka som inte är det. Hämta styrka hos de du ser som står upp för civilisationen. Låna dem din om de behöver den.

Israel visar vägen. Låt inte våra ledare tvinga på dem en vapenvila på några andra villkor än deras egna. Det är deras familjemedlemmar som mördats, lemlästats, torterats och våldtagits eller sitter som gisslan i Gaza. Dessutom vet israelerna mer om hur jihadister bekämpas än vi gör här i väst.

Våra fiender inom Islam är fanatiskt övertygade om sin sak. Vi ska inte möta dem med fanatism men med beslutsamhet. Trygga i vetskapen om att våra värderingar är överlägsna. Det är därför som våra samhällen är överlägsna.

Våra fiender Kina och Ryssland är iskalla cyniker. Liksom våra Socialdemokrater här hemma i Sverige. Alla medel är tillåtna för att få och behålla makten. Vi ska inte hemfalla åt samma nihilism. Vi ska bara sluta finansiera deras verksamheter med våra pengar. Låta dem klara sig på sina egna meriter.

Våra fiender ska aldrig få stå oemotsagda. De ska inte finansieras med våra skattemedel. Vi ska rösta på ledare som förstår det. Du får göra din research. Där alternativ saknas får Du själv kliva in.

Det är självklart att vi inte kan ha sociala medier i Väst som kontrolleras av den kinesiska regimen.

Det är lika självklart som att journalister, akademiker och politiker som arbetar åt våra fiender, vare sig det är medvetet och illvilligt eller av godtrogenhet och inkompetens, måste omvändas eller avskedas. Våra universitet ska inte användas som indoktrinerings institut åt socialister. Inte heller skolan och dagis.

Varenda redaktion, vartenda departement och varenda akademisk och kulturell institution ska avkoloniseras från den påverkansoperation som våra fiender har jobbat idogt på i trettio år. Bort med all genuspedagogik, kritisk rasteori och dekonstruktion. Radikala islamister måste deporteras.

Jihadister kan inte besegras med ord. Allt de drömmer om är att bli martyrer. Så låt oss gå dem till mötes och hjälpa dem att uppfylla den drömmen.

Måste det krigas så får vi kriga. Så länge som det krävs. Tills Hamas är besegrat, mullorna i Qum har fallit, Putin är död, sultanen i Istanbul fängslad och Xi Jinping störtad.

Vi måste vinna. Vi har inte råd att förlora.

Jag är Aron Flam. Till nästa gång, ha en god tidsenhet.

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Röster
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
Samuel Hedlund
Samuel Hedlund
8 månader sedan

En garderob någonstans i Riksdagshuset
Försökte bifoga ett foto som skildrar rubriken ovan men det gick tyvärr ej.

Senast redigerad 8 månader sedan av Samuel Hedlund
1
0
Till kommentarerx
()
x