IVAR ARPI riktar En Rak Höger mot ANTISEMITISMENS NYTTIGA IDIOTER

antisemitism - Aron Flam - Israel - Palestina - Socialdemokraterna - Yttrandefrihet

Ivar Arpi har just blivit avstängd från Facebook. Enligt Facebook är Ivar farligare än Hamasanhängare. Men på insidan är han en go krambjörn. Han är också författare, journalist och poddare. Vi talar om antisemitismens nyttiga idioter.

(För att LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR!)

Antisemitismens nyttiga idioter är många. Och väldigt dumma. När antisemitismen får härja obegränsat blir det i alla fall lättare att skilja på vänner och fiender. Det är många som nu äntligen tappar masken. Verkligheten blir lite skarpare i kanterna. Jag vill också säga det till Dig som lyssnar att det inte är någon idé att hetsa upp sig. Det här är ett krig som pågått länge även om det tagit lång tid för många att bli medvetna om att så är fallet. Det kommer att pågå länge ännu. Ukraina är nu ett utnötningskrig. Så hade det inte behövt bli om Västs samlade stöd hade givits direkt, och gärna med ett flygvapen. Läxan vi borde dra av Ukraina redan nu är alltså att vi inte borde göra samma misstag med Israel. Vi borde inte hålla dem tillbaka. Vi borde driva på. Irans och Hamas fruktansvärda krigsbrott var också ett tecken på desperation. De är svaga nu. Hade Väst haft någon annan än Biden som överhuvud skulle processen med Hizbollah och Iran kunna göras kort. Istället för att ge Iran ytterligare tio miljarder i frysta tillgångar som de kan lägga på terror borde Hizbollah utrotas i södra Libanon och IRGC terrorstämplas. Istället har Bidenadministrationen nu givit dem tio miljarder. Det verkar gå bra för Israel på slagfältet. Detsamma kan inte sägas om Väst.

Ivar Arpi behöver kanske inte någon närmre presentation. Svenska Dagbladets före detta enfant terrible är numera sin egen man på substack där det tydligen går så bra att Meta, facebooks och instagrams moderbolag, ser honom som ett internationellt säkerhetshot. Med de orden presenterar jag Ivar Arpi. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x