Benjamin Teitelbaum om Våldsglorifiering

antisemitism - Israel - Palestina - The left

Forskaren och författaren Benjamin Teitelbaum gästar podden för att tala om att jobba jämsides med de som hyllar våldet.

(För att LYSSNA KLICKA HÄR!)

Benjamin Teitelbaum har gästat podden två gånger förut. Första gången för att diskutera den ryske filosofen och traditionalisten Dugin och andra för att diskutera Benjamins bok War for Eternity om Steve Bannon och hans traditionalism. Benjamin är amerikansk akademiker och som sådan betraktar han sig själv som mitten vänster i amerikansk politik. Efter den sjunde oktober ser han en tydlig spricka inom den amerikanska vänstern där ena sidan hyllar Hamas terror mot civila israeler och andra sidan förfasas över att inse vilka de har lierat sig med. Samtalet handlar om vad som pågår i världen men återkommer hela tiden till vad man ska göra av insikten att kollegor man trott var humanister visat sig vara våldsromantiker av värsta sort. Njut!

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x