Sossarnas ”nya” samhällsanalys-analys

Analys - Invandring - Migration - Socialdemokraterna - Sossarna - The left

I november 2023 var det äntligen dags för socialdemokraterna att erkänna att verkligheten ser ut som alla andra redan vet att den gör. Givetvis utan att erkänna att Socialdemokraterna bär huvudansvaret för hur den ser ut.

(För att LYSSNA PÅ AVSNITTET KLICKA HÄR!)

När sossarna kallar till presskonferens för att presentera sin ”nya” samhällsanalys innebär det bara att de till sist bekräftar något som alla andra redan konstaterat. Att i Sverige råder kaos. Att samhällsutvecklingen ser ut att barka åt skogen.

I praktiken betyder det bara att nu får vi prata om det utan att behöva argumentera för att det faktiskt är så. Med ”vi” menar jag vår statliga och statsunderstödda press och diverse kulturpersonligheter som tjänat sitt levebröd på att för kommunala pengar åka runt och bekänna sig till dagens modeord, anti-rasism, feminism, hbtqia2s+.

I en av de första fyra, av elva samhällsanalyser, ”En ung generation med framtidstro” fastslås att:

”Killar hamnar efter tidigt och tjejskolan lägger grunden för utanförskapet” och att ”många av de samhällsproblem vi ser idag drabbar pojkar relativt hårdare och vi ser att alltfler pojkar tidigt hamnar efter. Dagens skolsystem, skadliga normer och brister i föräldrars uppfostran missgynnar killar och de som hamnar snett riskerar livslångt utanförskap, svårigheter att bilda familj och i förlängningen kriminalitet eller extremism.” Givetvis utan att nämna att det är deras egen sociala ingenjörskonst som orsakat detta.

Den enda ”kritik” som socialdemokraterna riktar mot sig själva är en mening av typen ”har även vi socialdemokrater anledning till självkritik”. Utan att någonsin nämna hur eller varför de har det.

Inte ett ord om den till akademisk disciplin tunt förklädda politiska ideologin genusvetenskapen som ligger till grund för jämställdhetsintegreringen av alla svenska myndigheter, skolor och lärosäten. Vårt försvar må vara litet men det är i alla fall feministiskt! Åratal av forskningsmedel förslösade på en modern version av frenologi. Decennier av utfrysning av akademiker och politiska motståndare. Generationer av barn uppfostrade i en totalitär ideologi som lär pojkar att känna skuld och självhat och tjejer att se sig som offer. Vilket lär dem att hata killar.  Det är bara till att gratulera alla föräldrar som gått med på att uppfostra sina barn till att hata varandra.

Socialdemokraterna har också kommit fram till att vi har en grov dödlig gängbrottslighet som kryper allt längre ner i åldrarna och som har infiltrerat myndigheter och välfärdsföretag. Det beskrivs med orden ”en växande gängkriminalitet där våldet blir allt grövre, uppklaringen allt lägre och de kriminella allt yngre. Utvecklingen sätter skräck i Sverige och underminerar människors tillit till varandra och till samhället”

Utan att nämna att det är deras slapphänta kriminalpolitik, invandringspolitik och integrationspolitik som har lett till att vi nu har gängkrig mellan barnsoldater på svenska gator.

Fantastiskt nog lyckas Lawen Redar förklara att alla måste tala svenska för att det inte ska uppstå parallellsamhällen med ett ”straight face”. Det är också skickligt att beskriva vår verklighet och bara nämna ordet islamism en gång – i förbifarten – på fyra rapporter. Självkritik nämns förövrigt också bara en gång i en av rapporterna. Antisemitism inte alls.

I övrigt skylls på tidsandan, nyliberalism, bristande välfärd och såklart Sverigedemokraterna. Det är lika självklart som att socialdemokraterna inte kan erkänna hur och varför de förstört ett av världens, materiellt sett, bästa länder. För skulle de idka riktig självkritik skulle hela deras skitideologi falla ihop som ett korthus i en orkan. Det är deras idéer, om att det inte är någon skillnad på könen, om att det inte är någon skillnad på svenskar och invandrare, att religion eller kultur inte spelar någon roll, att inre egenskaper som kompetens, arbetsvilja eller IQ är ovidkommande, och att det inte finns någon gräns för hur stor den offantliga sektorn kan bli som lett till förfallet.

Så istället för att göra upp med idékomplexet som är orsaken till situationen vill de som vanligt ha mer av exakt den politik som är problemet. Mer centralplanering, fler stora sociala ingenjörsprogram, mer experimentverkstad.

Efter att ha dränkt in landet i tändvätska kommer sossarna nu springande med en tändare. De är bedragare som orsakat de problem de påstår sig kunna lösa. Och du och jag ska stå för notan. Det är ingen idé att utkräva eget ansvar eftersom socialdemokrater ändå inte tror på eget ansvar så ta istället kollektivt ansvar och rösta aldrig socialdemokratiskt igen.

About the author

Komiker, författare och podcastare

guest
0 Kommentarer
Direkt feedback
Visa alla kommentarer
0
Till kommentarerx
()
x